Peter Zuidstraat 6 5825 EA Overloon Tel: 0478-642097 Mobiel: 06-43918035

Gemaakt door AWing © Beauty en Ismakogie Margo 2014-2018
Zo beweeg je


Ismakogie is een houding- en bewegingsleer gericht op het bewust beter bewegen in het dagelijks leven.


We leveren enorm in en onze houding is in de loop der jaren verwend aan aangepaste stoelen, schoenen, zooltjes. Als we ergens klachten hebben dan werken we er niet meer zelf aan; en daar gaat het mis! De diepere spieren vallen in slaap omdat we ze niet meer prikkelen door onze gemakkelijke houding. De botjes van onze voeten en handen worden steeds minder soepel omdat we niet weten hoe we die in ons dagelijks leven het beste kunnen bewegen. De sporten die we beoefenen kunnen op den duur belastend zijn. Allemaal kracht en grote bewegingen.
ISMAKOGIE: hele kleine subtiele bewegingen, waarbij we leren ons bewust te worden van onze kleinste spiertjes in ons lichaam. En die op een hele kleine maar toch heel intensieve manier weer te leren gebruiken, die bewegingen kunnen we de hele dag door toepassen, zodat we klachten in ons bewegingsapparaat kunnen voorkomen en bestaande klachten kunnen verminderen.


Hoe staan we??


Ismakogie programma.


Er wordt les gegeven in kleine groepjes van ongeveer 10 personen.


In januari en september 2018 beginnen er weer nieuwe Ismakogielessen.


Schrijf je hiervoor tijdig in.


Wilt u de lesdagen en tijden van de nieuwe Ismakogielessen weten? Vul dan het contactformulier in.
Het tarief voor de bovenstaande lessen is € 10,00 per persoon per uur.

Het is het mogelijk dat ik bij u aan huis kom. Het aantal lessen en tijden zijn in overleg.


Ook bedrijven kunnen mij inhuren, om preventief het personeel te begeleiden in het beter bewegen op de werkvloer. Met een programma dat geheel op uw personeel aangepast wordt, zorgen we er samen voor dat het diepere spierkorset verstevigd wordt, en de houding wordt verbeterd.


Lezing/workshop voor bedrijven, instellingen, en verenigingen.


De tarieven voor privé lessen, lezing/workshop, zijn afhankelijk van de tijdsduur, het aantal deelnemers, en de reistijd en -kosten.Voor meer informatie over Ismakogie kunt u kijken op www.ismakogie.nlIsmakogie